Caramba Spinner

Gokkast Caramba Spinner

Heel blij en vooral trots zijn we met onze nieuwe gokkast de Caramba Spinner. Deze fruitautomaat is voor iedere liefhebber een schitterende uitdaging en vallen er bij het gokken op deze gokkast veel winsten te behalen.

De Caramba Spinner heeft een bovenspel en een onderspel. Bij het onderspel speel je met 1 credit op 1 winlijn. Hierbij moet je drie Hot Peppers zien te krijgen. Lukt je dit dan gaat de Mystery Spin draaien en mag je schieten op een prijs. Hierbij kun je 200 punten per keer winnen.

Bij het bovenspel kun je inzetten vanaf 16 credits en je speelt op 4 rollen. Als je je inzet verhoogd kun je natuurlijk ook hogere winsten krijgen. Bij een inzet van 64 credits worden de symbolen van de Hot Peppers actief. Ze zijn dan ‘wild’ en tellen voor elk ander symbool.

Speel deze gokkast bij Bellmarkgokkasten en open een account. Dit gaat zeer eenvoudig. Je kunt betalen met je telefoon of per iDeal. Deze manieren van betalen zijn zeer veilig en betrouwbaar. Als je je eerste storting per iDeal doet krijg je een bonus van 10% extra speelcredits. Bovendien ontvang je bij elke storting van 10 euro 1 Bellmark-chip. Met deze chips kun je meespelen bij spectaculaire acties met mooie prijzen.

Je kunt je gewonnen credits uit laten betalen als de waarde van deze credtis tien euro of meer is.

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info