Diamond Mine

Diamond Mine gokkast

Winnen is niet moeilijk bij de gokkast Diamnond Mine. Met 7 rollen in het onderspel maak je extra veel kans op winnende combinaties. Je kunt gaan gokken op de Diamond Mine met een inzet van 1 credit in het basisspel oplopend tot maar liefst 80 credits. Bij het draaien van 2 of 3 dezelfde symbolen op de winlijn heb je een prijs. De prijzen die je kunt winnen staan vermeld boven de rollen van het basisspel. Een speciale en extra leuke feature is het symbool van een diamant. Verzamel deze diamanten voor het winnen van extra mooie prijzen. De gokkast Diamond Mine is een gokkast die met vlag en wimpel boven de andere gokkasten uitsteekt.
Bij Bellmark kun je betalen op twee veilige manieren. Je kunt betalen met je telefoon of met iDeal. Deze manieren van betalen zijn veilig en betrouwbaar en bovendien werken ze snel. Dit is wel zo handig als je tijdens het gokken je account snel op wilt waarderen. Als je voor minimaal tien euro aan gewonnen credits op je account hebt dan kun je om uitbetaling vragen. Natuurlijk wordt dit zeer snel door Bellmark geregeld.
Als je als nieuwe speler je eerste storting bij bellmark met iDeal doet dan wordt dat gelijk beloond. Je krijgt dan namelijk 10% extra speelcredits op je account. Bovendien kun je sparen voor Bellmark chips. Deze krijg je bij elke storting van 10 euro. Met deze chips kun je meespelen bij speciale loterijen en acties waar mooie pijzen bij te winnen zijn.

Klik hier voor alle gokkasten

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info