Golden Spinner

Golden Spinner gokkast

De fruitmachine de Golden Spinner is een zeer mooie nieuwe gokkast bij Bellmark waarop je je urenlang zult kunnen vermaken. Deze gokkast heeft veel te geven door zijn vele mogelijkheden om in te zetten. Iedereen die deze gokkast kent weet dat er veel op te verdienen valt als hij eenmaal op gang komt. Vooral de extra jackpot symbolen geven je akns op hogere prijzen.

De Golden Spinner heeft een basisspel en een bovenspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit. Als je 2 of 3 dezelfde fruitsymbolen op de winlijn hebt dan krijg je een prijs. Deze prijs zie je vermeld staan naast de rollen van zowel het basisspel als het bovenspel.

Het bovenspel kun je spelen met inzetten van 5 tot 30 credits per draai. Je kunt dn credits winnen oplopend tot 200 en deze worden automatisch bij de winbank opgeteld. Als extra heeft de Golden Spinner de symbolen van een jackpot. Deze symbolen zitten over de betaande symbolen en kunnen je veel extra winst opleveren.

Als je bij Bellmarkgokkasten wilt gaan gokken is dat zeer eenvoudig. Je maakt een account aan en kunt op twee manieren betalen namelijk per telefoon of met iDeal. Beide manieren zijn veilig en snel. Als je stort met iDeal wordt dat ook nog eens beloond met 10% extra speelcredits. Bovendien kun je sparen voor Bellmark chips, waarmee je kunt meespelen bij spectaculaire acties met mooie prijzen. Je krijgt deze chips bij elke storting van 10 euro.

Natuurlijk kun je je gewonnen credits ook uit laten betalen. Dit kun je laten doen als je credits een waarde van 10 euro of meer vertegenwoordigen.

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info