Graffiti

Graffiti gokkast

De Graffiti heeft een basisspel en een bovenspel. Het basisspel speel je met een inzet van 1 credit per draai. Bij het vallen van 1, 2 of 3 dezelfde fruitsymbolen op de winlijn heb je prijs. De te winnen prijzen staan vermeld in de tabellen naast en onder de rollen. Als het juiste symbool op de winlijn van het onderspel valt stijgt de ladder. Je begint met het symbool van en kersje en stijgt door tot het jackpot symbool. Vanf het druifsymbool loopt de waarde op van 4 tot 100 credits. Je kunt de ladder innen door op de Take Ladder knop te klikken. Bij het bovenspel kun je inzetten met 4, 8 of 16 credits per draai.

Bij bellmark gaan gokken is heel erg eenvoudig. Je kunt betalen met je telefoon of per iDeal. Beide manieren zijn veilig en betrouwbaar. Bovendien werken zij snel en kun je gemakkelijk tijdens het gokken je account opwaarderen. Je kunt Bellmark om uitbetaling van je gewonnen credits vragen als zij een waarde van 10 euro of meer vertegenwoordigen. Bellmark zorgt er dan voor dat je gewonnen geld supersnel wordt uitbetaald.

Als je als nieuwe speler je eerste storting met iDeal doet dn krijg je 10% extra speelcredits op je account. Bovendien kan elke speler gaan sparen voor de Bellmark chips. Deze chips krijg je bij elke storting van 10 euro. Je kunt met deze chips meespelen met speciale acties en loterijen waarbij veel mooie rpijzen te winnen zijn.

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info