Hotplay

Hotplay gokkast

De Hotplay gokkast is een bijzondere fruitmachine en dat zou je niet zeggen als je hem voor het eerst ziet. Deze fruitmachine heeft meer in huis dan je op het eerte gezicht zou denken. Je kunt kiezen voor een inzet van 1, 5, 10 of 20 credits per draai. Bij een inzet van 20 credits per draai wordt de Hotplay een zeer spannende kast want met die inzet gelden de drie thermometers. Bij elke drie thermometers klimt de zogenaamde Big Bonus meter en hierbij kan je winst tot maximaal 40 keer verdubbeld worden. Je gewonnen credits kun je verdubbelen met de head tail gamble functie.
Het is heel eenvoudig om te gaan gokken bij Bellmark. Je kunt snel en veilig betalen met je telefoon of per iDeal. Tussen het gokken door kun je dan ook gemakkelijk je account opwaarderen. Bij een totaal aantal gewonnen credits van 10 euro kun je bij Bellmark om uitbetaling vragen. Zij zullen er voor zorgen dat dit dan ook zeer snel op je bankrekening staat.
Als nieuwe speler word je gelijk beloond als je je eerste storting met iDeal doet. Je krijgt dan namelijk 10% extra speelcreditds op je account. Ook kun je gaan sparen voor Bellmark chips. Deze krijg je bij elke storting van tien euro. Je kunt deze chips gebruiken bij speciale loteirjen en acties waarbij veel mooie prijzen te winnen zijn.

Klik hier voor alle gokkasten

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info