RandomRunner

Random Runner gokkast

Deze gokkast, de RandomRunner, wordt ook wel de moeder van alle gokkasten genoemd. Het is namelijk een oude bekende voor iedereen die vroeger nog wel eens in een cafe of horecazaak een gokje waagde achter een van de mooie fruitautomaten. Deze klassieke kast heeft een basisspel en een bovenspel. Je begint in het basisspel met 1 winlijn, met uitzondering van het ster-symbool. Deze telt kris-kras. Als je 4 of meer punten hebt in de Winbank speel je automatisch het bovenspel. Je kunt ook al je credits naar de creditmeter verplaatsen en vervolgens met het basisspel verder spelen.

Bij Bellmarkgokkasten is het erg makkelijk om te gaan gokken. Je kunt makkelijk en veilig betalen via Ideal of met je telefoon. Op deze manier kun je je account simpel en snel opwaarderen en lekker lang blijven doorspelen. Natuurlijk zorgt Bellmarkgokkasten er voor dat de uitbetalingen ook razendsnel worden verwerkt.

Als je komt gokken bij Bellmarkgokkasten wordt dat naturlijk ook nog eens beloond. Bij je eerste storting via Ideal krijg je gelijk 10% extra speelcredits. Daarbij krijg je ook nog eens bij storting van iedere 10 euro 1 Bellmark-chip. Bij storting van 20 euro 2 Bellmark-chips en 220 credits, bij 30 euro 3 Bellmark-chips en 330 credits enz. Met deze chips kun je bijvoorbeeld meespelen met de Bellmark-Sweepstake, een loterij in januari waar veel mooie prijzen bij te winnen zijn.

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info