TopJoker

TopJoker gokkast

De gokkast TopJoker is een echte Top gokkast. Je kunt op deze kast veel verdienen door de mystery prijzen welke je met de extra symbolen van de vraagtekentjes kunt winnen. Deze gokkast is een kast met veel variatie en is dan ook zeer boeiend om op te spelen.

De TopJoker is een gokkast met een basisspel en een bovenspel. Je kunt bij het basisspel inzetten met 1 credit en je gewonnen prijzen staan dan vermeld boven de rollen van het basisspel. Je moet om te winnen 2 of 3 dezelfde symbolen op de winlijn krijgen.

Bij het bovenspel kun je inzetten met 4, 8 of 16 credits per draai. Als je meer inzet speel je op meer winlijnen. Als je wint worden je gewonnen credits automatisch in de credits meter gezet. Als extra feature heeft de TopJoker de vraagtekentjes. Als je er twee of meer krijgt dan krijg je een mystery prijs. Deze kan oplopen tot wel 200 credits.

Er valt dus veel te verdienen op deze mooie gokkast. Gokken bij Bellmarkgokkasten is zeer eenvoudig. Je opent een account en stort daarop geld. Je kunt op twee manieren storten, namelijk per telefoon of met iDeal. Beide manieren zijn zeer betrouwbaar en veilig. Bovendien werken zij zeer snel. Als je met iDeal stort krijg je van Bellmarkgokkasten ook nog eens 10% extra speelcredits. Ook kun je sparen voor Bellmarkchips. Deze kun je gebruiken om mee te spelen bij bijzondere acties waar je mooie prijzen kunt winnen. Je krijgt Bellmark chips bij elke storting van 10 euro.

Als je je gewonnen credits uit wilt laten betalen moet je een minimaal bedrag van 10 euro aan credits hebben gewonnen.

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info