Carrousel

Carrousel gokkast

Ben je liefhebber van de kermis en wil je graag winnnen dan is de carrousel gokkast een echte uitdaging voor jong en oud. Deze fruitautomaat ziet er prachtig uit, is boeiend om te spelen. Hij heeft als extra feature de Fruitmatrix welke je op moet vullen voor extra prijzen. De Carrousel heeft een basisspel en een bovenspel. Je gewonnen prijzen in het basisspel worden vermeld in een tabel vlak boven de creditmeter. Spannend is het om de Fruitmatrix te vullen. Als je bijvoorbeeld in het basisspel een meloensymbool linksboven op een rol krijgt gaat in de meloen-matrix het meloensymbool branden. Heb je deze matrix helemaal vol dan levert je dat 24 credits op. De sinaasappel-matrix is goed voor 16 credits, de klok-matrix 60 credits en de bar-matrix is goed voor maar liefst 100 credits. Als je je credits uit laat keren kun je de betreffende matrix weer opnieuw vullen. Ook zijn er extra credits te verdienen met de jokers. Er is dus veel te winnen op deze prachtige gokkast.

Het spelen bij Bellmarkgokkasten is heel eenvoudig. Je kunt betalen met Ideal of per telefoon, wat veilig en snel gaat. Wel zo prettig als je, terwijl je aan het spelen bent, je account wilt opwaarderen. Bellmarkgokkasten zorgt natuurlijk ook voor razendsnelle uitbetalingen.

Kom je gokken bij Bellmarkgokkasten dan val je gelijk in de prijzen. Je krijgt namelijk bij je eerste storting via Ideal 10% speelcredits. Daarbij ontvang je bij elke storting van 10 euro 1 Bellmark-chip, bij 20 euro 2 Bellmark-chips en 220 credits, bij 30 euro3 Bellmark-chips en 330 credits, enz. Deze chips kun je weer gebruiken bij mooie acties zoals bijvoorbeeld de Bellmark-Sweepstake, een loterij in januari waar mooie prijzen bij te winnen zijn.

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info