OldTimer

Oldtimer gokkast

Bekend zijn de gokkasten die behoren bij de Timer-familie. De OldTimer gokkast is een van deze kasten en is erg geliefd bij veel spelers door zijn eenvoudige spel. Het is een kast met een onderspel en een bovenspel. Bij het onderspel zet je in met 1 credit per draai en je krijgt prijs als je 2 of 3 fruitsymbolen op de winlijn krijgt. Krijg je een enkel kersje op de eerste rol van de winlijn dan start automatisch het 0-4 spel. Hierbij levert de uitkomst hiervan bij winst 4 credits op die naar het bovenspel gezet kunnen worden. Als extra heeft deze gokkast een sterren matrix. Valt een ster willekeurig op de 3 rollen dan levert je dat maar liefst 20 credits op. Een super leuke kast voor veel speelplezier.

Spelen bij Bellmarkgokkasten is heel eenvoudig. Je betaalt met Ideal of per telefoon wat veilig en snel gaat. Heel erg handig als je tijdens het spelen je account op wilt waarderen. Ook zorgt Bellmarkgokkasten natuurlijk voor razendsnelle uitbetalingen.

Als je bij Bellmarkgokkasten komt spelen krijg je gelijk prijs. Je krijgt namelijk bij je eerste storting via Ideal 10% extra credits en daarbij voor elke 10 euro die je stort 1 Bellmark-chip. Bij 20 euro 2 Bellmark-chips en 220 credits, bij 30 euro 3 Bellmark-chips en 330 credits enz. Deze chips kun je wer gebruiken bij leuke acties. Zo is er in de maand januari een spannende loterij, de Bellmark-Sweepstake, waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info