SuperWild

Superwild gokkast

Iedereen die een beetje thuis is in de gokkastenwereld kent natuurlijk de SimplyWild gokkast. Er is nu een nieuwe gokkast in deze serie bijgekomen, de SuperWild gokkast. Bellmarkgokkasten is er trots op deze gokkast in hun assortiment te mogen toevoegen. De naam zegt het al, deze kast is super en wild. Een kast waar je je heerlijk op uit kunt leven. Bij het bovenspel zijn alle 16 symbolen actief en de jokers zijn ‘wild’. Bij deze gokkast valt er veel te verdienen en hij is goed voor urenlang vermaak.

Bij Bellmarkgokkasten kun je heel gemakkelijk gaan gokken. Je kunt namelijk betalen via Ideal of per telefoon. Dit is heel simpel maar vooral ook heel veilig. Op deze manier kun je, terwijl je speelt, je account snel opwaarderen. Op die manier kun je ongestoord blijven spelen. Bellmarkgokkasten zorgt natuurlijk ook voor een snelle uitbetaling.

Bij Bellmarkgokkasten wordt je gelijk al beloond. Als je je eerste storting via Ideal doet krijg je gelijk 10% extra speelcredits. Bovendien ontvang je bij elke storting van 10 euro 1 Bellmark-chip. Bij 20 euro krijg je dus 2 Bellmark-chips en 220 credits, bij 30 euro 3 Bellmark-chips en 330 credits enz. Met deze credits kun je bijvoorbeeld meespelen met een loterij in januari, de Bellmark-Sweepstake. Dit is een loterij waar veel mooie prijzen bij te winnen zijn.

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info