The Club

The Club gokkast

Deze gokkast met de naam The Club is een oude bekende. Veel spelers kennen deze gokkast en zullen zich urenlang kunnen vermaken op deze mooi uitgevoerde kast met zijn eigen aantrekkelijke geluiden en mooie features. In tegenstelling tot de gebruikelijke Club heeft deze kast 4 winbanken in plaats van 1. Dit maakt je kans op het winnen van punten extra groot.

Het onderspel speel je met een inzet van 1 credit en wordt gespeeld op 1 winlijn. De “Club” symbolen zijn dan 4 tot 200 punten waard. Het bovenspel speel je met een inzet van 5 credits en dan speel je niet op 1 winlijn maar met een kris-kras combinatie. bij een inzet van 5 credits zijn de ‘kersjes’ meteen 100 punten waard. VBij het gokken op deze kast valt er dus zeer veel te winnen!

Je kunt op een heel eenvoudige manier gaan gokken bij Bellmarkgokkasten. Betalen gaat per telefoon of met iDeal, dit is veilig en snel. Bovendien krijg je gelijk een bonus van 10% exrta speelcredits als je je eerste storting via iDeal doet. Daarnaast kun je gaan sparen voor Bellmark chips. Deze krijg je bij iedere storting van 10 euro en kun je gebruiken bij speciale acties. Hierbij zijn altijd mooie prijzen te winnen.

Je kunt je gewonnen credits meteen uit laten betalen. De waarde van deze credits moet dan wel 10 euro of hoger zijn.

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info