TopTimer

Toptimer gokkast

De TopTimer gokkast is een kast die door iedereen gespeeld kan worden. Hij staat bekend om zijn eenvoud wat natuurlijk urenlang speelplezier oplevert. Het is een fruitautomaat met een onderspel en een bovenspel. Het onderspel heeft 3 rollen en je kunt inzetten met 1 credit. Bij 2 of 3 dezelfde fruitsymbolen heb je prijs welke rechts naast de rollen van het onderspel worden vermeld. Ook heb je prijs als je een kersje op de winlijn van de eerste rol krijgt. Hierbij start automatisch het 0-4 spel. Bij winst krijg je 4 credits die je naar het bovenspel kunt zetten. Bij het bovenspel kun je inzetten met 5 of 20 credits per spin. Als extra is er de sterrenmatrix. Valt het sstersymbool willekeurig op de drie rollen dan levert je dat 20 credits op. Al met al een mooie kast, uitgerust met leuke features en eenvoudig te spelen.

Bij Bellmarkgokkasten kun je heel eenvoudig gaan spelen. Je betaalt met Ideal of per telefoon. Deze manieren zijn snel en vooral heel veilig. Daarbij is het heel gemakkelijk om, terwijl je aan het spelen bent, je account snel op te waarderen. Zo kun je lekker lang blijven gokken.

Kom je spelen bij Bellmarkgokkasten dan wordt dat meteen beloond. Je krijgt namelijk bij je eerste storting via Ideal 10% extra speelcredits. Bovendien krijg je bij storting van 10 euro 1 Bellmark-chip, bij 20 euro 2 Bellmark-chips en 220 credits, bij 30 euro 3 Bellmark-chips en 330 credits. Deze chips kun je bijvoorbeeld gebruiken bij de loterij in januari, de Bellmark-Sweepstake.Hierbij zijn mooie prijzen te verdienen.

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info