TurboReel

Turboreel gokkast

De fruitautomaat TurboReel is voor mensen die vroeger veel in speelhaalen kwamen een oude bekende. Deze kast geeft veel door de extra kansen met de turbo vraagtekens en de joker. Het is een kast met een basisspel en een bovenspel. Het basisspel heeft 3 rollen en je ontvangt een prijs als je 2 of 3 dezelfde symbolen op de winlijn krijgt. Leuk zijn de turbo vraagtekens.Vallen deze willekeurig op de drie rollen dan krijg je een mistery van 8 tot 200 credits. In het bovenspel kun je spelen met 4 of 16 credits per spin. Bij 3 dezelfde symbolen op de eerste drie rollen worden de gewonnen credits automatisch bij de TurboCounter opgeteld. Bij een inzet van 16 credits is de vierde rol ook actief en worden je winkansen nog hoger.

Spelen bij Carbambagokkasten is heel eenvoudig. Je kunt betalen met Ideal of per telefoon. Deze manieren zijn veilig en snel wat natuurlijk erg handig is als je, terwijl je aan het spelen bent, je account wil opwaarderen. De uitbetalingen worden uiteraard ook razendsnel door Bellmarkgokkasten verwerkt.

Als je bij Bellmarkgokkasten komt spelen en je eerste storting via Ideal doet krijg je meteen 10% extra speelcredits. Bovendien ontvang je bij elke storting 1 Bellmark-chip, bij storting van 20 euro 2 Bellmark-chips en 220 credits, bij 30 euro 3 Bellmark-chips en 330 credits enz. Deze chips kun je gebruiken om mee te spelen bij diverse acties. Zo is er in de maand januari een loterij, de Bellmark-Sweepstake. Hierbij kun je prachtige prijzen winnen.

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info