Wildtimer

Wildtimer gokkast

De gokkasten van de Timer-familie bestaan uit verschillende gokkasten welke makkelijk en spannend zijn om te spelen. Zo ook deze Wildtimer fruitautomaat. Deze kast is erg populair bij veel spelers en zorgt voor urenlang speelplezier. Het is een gokautomaat met een basisspel en een topgame. Je speelt met een inzet van 1 credit het basisspel en krijgt prijs bij 2 of drie dezelfde fruitsymbolen op de winlijn. Je gewonnen credits kun je dan doorzetten naar het bovenspel. De inzet bij het bovenspel is 5 of 20 credits en je speelt daar met 5 winlijnen. Het symbool van de Wildtimer is ‘wild’en telt daar dan ook voor elk symbool bij een inzet van 20 credits. Extra is de sterren matrix. Valt willekeurig op de drie rollen een stersymbool dan ontvang je 20 credits. Een leuk familielid van de Timers en zeer zeker de moeite waard om eens op te gaan gokken.

Het gokken bij Bellmarkgokkasten is erg eenvoudig. Je kunt betalen met Ideal en met je telefoon. Deze manier van betalen is snel en vooral veilig. Wil je je account opwaarderen dan gaat dat erg snel en kun je lekker door blijven gokken. Natuurlijk zorgt Bellmarkgokkasten ook voor een supersnelle uitbetaling.

Als je komt gokken bij Bellmarkgokkasten wordt je gelijk beloond. Je krijgt namelijk bij je eerste storting 10% extra credits. Bovendien ontvang je bij elke storting 1 Bellmark-chip, bij storting van 20 euro 2 Bellmark-chips en 220 credits, bij 30 euro 3 bellmark-chips en 330 credits enz. Deze chips kun je weer gebruiken bij spectaculaire acties. Zo is er bijvoorbeeld in januari de Bellmark-Sweepstake, een loterij met zeer mooie prijzen.

De nieuwste gokkasten van Bellmark:

Atlantis

Atlantis

Meer info

Superjackpot

Superjackpot

Meer info

Diamond Mine

Diamond Mine

Meer info

Hotplay

Hotplay

Meer info

Winner Spinner

Winner Spinner

Meer info

Graffiti

Graffiti

Meer info

Golden Spinner

Golden Spinner

Meer info

TopJoker

TopJoker

Meer info